parallax background

Ahlers Global Logistics kiest voor een efficiëntere samenwerking

Ahlers Global Logistics heeft voor het eCONNECT collaboration platform van EuroTracs gekozen voor het uitwisselen en opvolgen van orders met zowel hun verladers als transportpartners.

Vanuit de verladerskant komt steeds meer de wens om informatie terug te krijgen over de uitvoering van hun zendingen.

Ahlers Global Logistics werkt voor grote productiebedrijven zoals staalfabrikanten die op hun beurt ook hun klanten (bijvoorbeeld autofabrikanten) moeten informeren over de verwachte aankomsttijden. Zij gebruiken het TMS van Cargo Support en sturen dagelijks meer dan 30 voertuigen aan, waaronder vele charters.

 eCONNECT is het platform dat helpt bij het delen van opdrachten naar onderaannemers en het geautomatiseerde opvolgen hiervan. Het zorgt ervoor dat hun klanten op een gestandaardiseerde manier de activiteiten, gerelateerd aan hun transporten kunnen opvolgen of integreren in hun bedrijfsproces.

Het eCONNECT platform kan eenvoudig geïntegreerd worden met bestaande TMS, ERP en Telematica oplossingen.

Christiaan Bert, partner bij Logenios, benadrukt dat de snelle groei van het eCONNECT platform aantoont dat juist het gecontroleerd samenwerken en delen van informatie noodzakelijk is voor de meeste transport en logistieke bedrijven. Wij zijn dan ook blij dat ook Ahlers Global Logistics voor deze nieuwe samenwerkingsvorm heeft gekozen.

Meer informatie over Ahlers:Ahlers